2016-07-19 15:53:29• hírek • Kocsis Zoltán

Chipciu Belgiumban folytatja

A belga rekordbajnok Anderlecht csapatában folytatja pályafutását a román ladbarúgó élvonal előző szezonjának legjobban fizetett játékosa, Alexandru Chipciu. A válogatott középpályását a Steaua egy másik játékosa is követheti Brüsszelbe.

Chipciu úgy a Steauában, mind a válogatottban alapembernek számított, az Európa-bajnokságon két meccsen is pályára lépett Franciaország és Svájc ellen. A román élvonalban 167 meccsen 33 gól és 34 gólpassz, a nemzeti csapatban 23 meccs, 3 gól a mérlege. Sajtóértesülések szerint évi 360.000 eurós fizetésénél senki sem keresett többet a Liga1 játékosai közül.

A Steaua 2012-ben 1,95 millió eurót fizetett a brailai játékos játékjogáért, most pedig 3,2 millió euróért adta el az Anderlechtnek. Amely a hírek szerint a 27 éves Chipciu mellett a Steaua egy másik középpályására, a 23 éves Nicolae Stanciura is szemet vetett.

Az Anderlecht eddig 33 alkalommal nyerte meg hazája bajnokságát, ám az elmúlt két szezonban nem tudott a csúcsra érni. Éppen ezért idén nyáron már 11,4 millió eurót költött erősítésekre, Chipciu pedig a 7. új szerzemény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: